Niets staat je meer in de weg om iedere trail de baas te worden. Of het nu om de elementen of om moeilijk terrein gaat, met de nieuwe SEASONS collectie van PUMA ben jij klaar voor alles wat er komen gaat.

Laat het weer en je uitrusting niet langer bepalen wanneer jij gaat trailrunnen. Met GORE-TEX hardloopschoenen, stormbestendige jassen en alles daartussenin, ben jij altijd klaar om op pad te gaan.

Lees snel verder in deze gids om alles te weten te komen over de hoogwaardige producten van de nieuwe PUMA trail running collectie “SEASONS”.

Wat we bespreken:

1. Technologie voor kleding voor weer en wind

2. PUMA trailschoenen voor ieder terrein

3. SEASONS accessoires

4. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Binnenkant van de SEASONS RainCell jas waarop de binnenzak zichtbaar is

Kleding voor weer en wind

De kleding van de gloednieuwe PUMA SEASONS collectie is voorzien van een aantal vernuftige features. Van waterafstotend en windwerend tot een warme binnenvoering om alle elementen de baas te blijven.

Het hoofd van productlijnmanagement voor de hardloop- en trainingskleding bij PUMA, Jacqueline Whalen zei: “SEASONS is all about protecting against the elements covering a broad range of activities. Consumers can gear up for a hike or trail run and go about their daily lives with these products.”

Met de SEASONS collectie ben je dus klaar om de strijd met de elementen aan te gaan. Of het nu is voor een hike, trailrun of het dagelijkse leven.

RainCELL technologie

De RainCell technologie is ontworpen om je te beschermen tegen regen, zodat het je droog houdt tijdens het sporten.

Er zijn zowel jassen als broeken beschikbaar met de RainCell technologie. Je kunt deze kledingstukken als buitenste laag dragen als het regent, zodat je de rest van je outfit droog houdt.

De RainCell broeken en jassen van PUMA zijn niet alleen waterafstotend, maar ook heel comfortabel. Gemaakt van materiaal dat stretcht en met een pasvorm die bewegingsvrijheid voorop stelt.

DryCELL technologie

DryCell is een prestatietechnologie die is ontworpen om vocht van je lichaam af te voeren, zodat je tijdens het sporten vrij blijft van zweet. Het vocht wordt door de binnenmembraan opgenomen en via de buitenmembraan aan de lucht afgegeven. Dus niet alleen jij, maar ook je kleding blijft droog.

De nieuwe PUMA trail running collectie heeft pullovers, t-shirts, leggings, shorts, sport-bh’s en mutsen gedesignd met deze innovatieve technologie.

Je kunt deze kledingstukken met droog weer als buitenste laag dragen of direct onder RainCell producten als het regent.

WarmCELL technologie

Verover de winter met de innovatieve WarmCell technologie. De thermische isolatie houdt warmte dicht bij het lichaam vast, terwijl het blijft ademen. Zo blijf je lekker warm en droog tijdens het sporten.

De WarmCell technologie vind je terug in fleeces en donsjassen. Hiermee heb jij zelfs op de koudste winterdagen zin om naar buiten te gaan.

StormCELL technologie

StormCell is een technologie die speciaal is ontwikkeld voor extreem weer. Het heeft een waterafstotende werking en is ontworpen om je zowel tegen regen en wind te beschermen tijdens het sporten.

StormCell producten helpen je te presteren in verschillende weersomstandigheden, hoe ver je ook van de gebaande paden afwijkt.

PUMA trail running schoenen voor ieder terrein

De SEASONS collectie komt met een scala aan trail running schoenen die geschikt zijn voor ieder soort terrein. Ze zijn voorzien van een aantal geweldige features die het mogelijk maken om in alle weersomstandigheden comfortabel te rennen.

NITRO foam

De unieke NITRO foam technologie van PUMA is doordrenkt met stikstofgas via een innovatief nieuw proces. Hierdoor is het mogelijk om de drie belangrijkste elementen in evenwicht te brengen: reactievermogen, demping en extreem lichtgewicht.

De SEASONS trail schoenen zijn allemaal voorzien van NITRO foam. Het biedt 24-40% meer schokabsorbtie en geeft 74-80% van de energie terug. De nieuwe PUMA trail running schoenen zorgen zo voor een moeiteloze run.

Todd Falker, hoofd van productlijnmanagement voor de hardloop- en trainingsschoenen bij PUMA: “NITRO is the RunPuma Seasons key statement footwear technology, as a foam that is lighter, softer, and offers more rebound than any Puma foam before.”

GORE-TEX

GORE-TEX is een dun membraan dat zich tussen de binnen- en buitenvoering bevindt. Het membraan is 0,01 mm dik en bevat maar liefst 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter. Daarmee zijn deze poriën zo’n 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul. Dit maakt de PUMA SEASONS trailschoenen waterdicht, terwijl ze toch goed blijven ademen.

Wacht niet langer en bekijk nu de trailschoenen van de nieuwe SEASONS collectie. Ga op pad met comfortabele en lichtgewicht schoenen die ultieme grip bieden om je prestaties nog verder te verbeteren. Weet je niet zeker waar je op moet letten bij het aanschaffen van trailschoenen? Ontdek in 7 stappen welke trailschoenen bij jou passen.

PUMAGRIP ATR

Nieuwe rubbersamenstelling die gericht is op prestatie en speciaal is gemaakt voor trailrunnen.

De rubbersamenstelling is zeer duurzaam en voorzien van een grof noppenpatroon. PUMAGRIP ATR zorgt voor optimale grip als je offroad gaat, zelfs in natte omstandigheden.

Todd Falker: “NITRO is the star that is used in every Puma category, but PumaGrip ATR is the unsung hero of the Seasons collection.”

OPTIFIT

OPTIFIT is een unieke technologie met een adaptief vermogen. Zodra je in je schoenen stapt, voelt je voet in balans. Het houdt de voet gecentreerd, waardoor het ultieme ondersteuning biedt bij dynamische bewegingen zoals hardlopen.

Close-up van een vrouw in de salmon SEASONS donsjas met haar capuchon op.

SEASONS accessoires

Ook aan accessoires is gedacht voor de nieuwe SEASONS collectie van PUMA. De beanies en nekwarmers houden je lekker warm op de koudste dagen van het jaar. En de hardloopriem en rugzak zijn ideaal om je benodigdheden in mee te nemen. Denk aan je sleutels en telefoon, maar ook een snack, drinken of eventueel je RainCELL kleding in het geval er ineens een regenbui de kop op steekt.

Vrouw is in de regen aan het hardlopen op een verharde weg in de bergen

Hoogwaardige technologie voor een betaalbare prijs

Het beste van de SEASONS collectie is dat het betaalbaar blijft. De innovatieve en vernieuwende technologie maken de kleding, schoenen en accessoires beter dan ooit, maar zeker niet duurder dan ooit.

Gustavo Barrios is een van de influencers die de SEASONS collectie mocht uitproberen. Zijn woorden waren zeer lovend: “I loved the SEASONS collection in general. It is outstanding, both on design and functionality.”

Dus wacht niet langer en bekijk de SEASONS collectie om je klaar te maken voor de winter. Of het nu regent, waait of ijzig koud is, niets hoeft jou nog tegen te houden om die trail run de baas te worden.

Gerelateerde artikelen